Liga 1

Peluza Nord revine alături de FCSB, după eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul facțiunii!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 ianuarie 2020

Peluza Nord vine alături de FCSB! Facțiunea s-ar fi răzgândit odată cu eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul grupării. Până acum, Peluza Nord nu susținea pe niciuna dintre FCSB și Steaua din Liga 4! 

  • Mustață a fost eliberat recent, după ce a petrecut 6 ani în închisoare. El fusese judecat și condamnat în mai multe dosare pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție.

Decizia celor de la Peluza Nord, anunțată de TV Digi Sport, vine cu 3 zile înainte de startul ultimelor 4 etape din sezonul regulat. Primul meci al echipei patronate de Gigi Becali va fi împotriva lui CFR Cluj, pe terenul campioanei, în această duminică, de la ora 20:00. 

Peluza Nord reprezenta o parte consistentă din fanii care veneau la meciurile FCSB, înainte de războiul dintre Armată și Gigi Becali, pierdut de patronul FCSB.

FOTO: Gazeta Sporturilor

MATCH PREVIEW CFR CLUJ - FCSB

FCSB, echipa cu cei mai mulți suporteri din România

FCSB este echipa din România cu cei mai mulți suporteri, arată un sondaj reprezentativ la nivel național comandat de Gazeta Sporturilor la finalul lui 2019 și realizat de GfK, una dintre cele mai mari companii de cercetare de piață din lume. 

1. FCSB: 40,9% 
2. Dinamo: 13,7% 
3. CS Universitatea Craiova: 8,8%  
4. CFR Cluj: 7,4% 
5. Steaua: 4,8% 
6. Rapid: 4,7% 
7. Poli Iași: 2,8% 
8. Petrolul: 2,2% 
9. Viitorul: 2%  
10. FC Argeș: 2%

FCSB, la 3 meciuri distanță de a intra în ISTORIA fotbalului românesc

FCSB poate bifa o performanţă unică în fotbalul românesc: 10 victorii consecutive în deplasare dacă le înving pe CFR Cluj, Voluntari și Dinamo.

Roș-albaștrii au avut câteva zile libere după cele două săptămâni petrecute pe teren iberic, dar de luni s-au întors la treabă. Toată lumea a intrat într-un program strict de pregătire a partidei de duminică seară, de la Cluj, cu campioana CFR. Jucătorii sunt încrezători că pot învinge în Gruia.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.