Baschet

Nike n-a mai făcut față! Fanii lui Kobe Bryant au golit magazinele

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 January 2020

Nike a anunțat astăzi că, în ciuda informațiilor din presa americană, nu a retras de pe piață produsele cu numele lui Kobe Bryant după decesul baschetbalistului. Fanii săi au cumpărat tot! 

  • Kobe Bryant a murit duminică, la numai 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Alături de fostul mare baschetbalist au decedat Gianna, fiica sa de 13 ani, și alte 7 persoane.  

ESPN anunța luni că Nike și alte magazine importante din SUA au decis să retragă de pe piață produsele cu numele lui Kobe Bryant. Motivul? S-ar fi temut de speculanții care ar cumpăra hainele și le-ar vinde ulterior la suprapreț. 

Un purtător de cuvânt al companiei a anunțat însă că pur și simplu stocul a fost epuizat de fani și că în niciun moment nu au retras marfa și nici nu au sugerat clienților să facă acest lucru. 

Nike a postat pe site un mesaj special în memoria lui Kobe: 

„Noi și milioane de sportivi și fani din întreaga lume suntem devastați de vestea tragică pe care am primit-o. Ne îndreptăm toate gândurile către toți apropiații lui Kobe, în special familiei și prietenilor. 

A fost unul dintre cei mai mari sportivi ai generației sale și a avut un impact inestimabil asupra lumii sportului și a comunității din baschet. 

A fost un membru iubit al familiei Nike. O să ne lipsească enorm. Mamba Forever”

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.