Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Unde poți urmări liveVIDEO online meciul dintre Simona Halep și Anett Kontaveit din sferturi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 ianuarie 2020

Meciul dintre Simona Halep și Anett Kotaveit (24 de ani, 31 WTA) se va disputa în această noapte, de la ora 02:00 și va fi în direct pe Eurosport, precum și liveTEXT pe GSP.RO.

Pentru suporterii care nu au accest la Eurosport, dar vor să urmărească partida liveVIDEO în direct există și o variantă online.

SIMONA HALEP VS. ANETT KONTAVEIT liveVIDEO pe Eurosport Player

Eurosport Player e un serviciu online al celui mai popular canal de sport din lume, accesul fiind permis în schimbul unui abonament de 4,99 euro pe lună sau 24.99 euro pe an.

În schimbul acestui abonament, canalele Eurosport pot fi urmărite în direct și la calitate HD. Abonații mai pot solicita video-uri la cerere și pot urmări partidele din mai multe unghiuri.

SIMONA HALEP VS. ANETT KONTAVEIT: jucătoarea noastră a câștigat mereu

Simona Halep a mai jucat de două ori cu Anett Kontaveit și de fiecare dată și-a adjudecat victoria, fără emoții. În 2017 a întâlnit-o primat dată în turneul de la Miami, scor 6-3, 6-0, iar în același an a jucat cu ea și la Roma, scor 6-2, 6-4.

Dacă trece de Kontaveit, Halep va juca în semifinale cu câștigătoarea dintre Garbine Muguruza și Anastasia Pavlyuchenkova.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.