Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Cererea clubului Dinamo de a primi un ajutor financiar de la LPF provoacă tensiuni în Liga 1: „Nu cred că o companie care e aproape în insolvență merită împrumutată”

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 29 ianuarie 2020

Dinamo a cerut un împrumut de 250.000 de lei la LPF pentru a scăpa de probleme financiare, iar asta a nemulțumit cluburile din Liga 1. 

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a declarat că nu este de acord ca Dinamo să fie ajutată, având în vedere că echipa alb-roșie are mari probleme financiare.  

„Acel fond de rulment creat de Ligă a fost creat pentru a ne ajuta. E vorba de rezistență financiară în timp. Nu cred că o companie care e aproape în insolvență merită împrumutată.  

Dacă un club care are stabilitate financiară are nevoie de un împrumut, eu sunt de acord. Ar trebuie s-o facem între noi. Eu sunt de acord să ajutăm pe oricine. Dar să ajutăm pe cineva care dă banii înapoi. Nu împrumuți un vecin care nu îți dă banii înapoi. 

Hai să fim serioși. Că nu facem asta din prietenie. O facem din interes. Interesul e să nu risipim banii. Am spus că nu suntem de acord cu împrumutul pentru Dinamo în situația actuală a clubului.  

E bine să ai un fond de solidaritate cu care să ajuți cluburile. Dar nu poți ajuta un club cu probleme financiare, care nu are orizont. Dacă se blochează clubul ai pierdut banii”, a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.RO. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.