Liga 1

FCSB // Gigi Becali exultă după anunțul făcut de Peluza Nord: „Vom fi mai puternici ca Dinamo!” » Ce ofertă le face fanilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 January 2020

Gigi Becali, patronul formației FCSB, a reacționat după ce fanii din Peluza Nord au anunțat că vor reveni alături de echipă. 

Gigi Becali s-a declarat încântat de revenirea fanilor lângă echipa sa și a anunțat că îi va ajuta financiar pe fani și că le va oferi mai multe facilități. 

„E foarte bine! O să fim mult mai puternici. Asta ne lipsea nouă, galeria. O să fim cei mai puternici! Acum că revin ei o să fim mai puternici și decât Dinamo la galerie. 
 

Eu o să le fac facilități, dar nu o să mă implic financiar. Facilități o să le fac. O să fac o casă de bilete specială pentru ei. O să fie biletul 5 lei sau 3 lei acolo în peluza unde o să stea ei. Eu le-aș da și gratis, dar nu mă lasă legea! Cred că oricine are 5 lei să dea pentru un bilet.  

Nu le dau bani! Vreau să fac totul legal. O să-i ajut cu ce au nevoie, cu materiale și ce o să mai facă ei. Se va factura pe club. Vreau să fie totul legal”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

MATCH PREVIEW CFR CLUJ - FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.