Liga 4

Fanii CSA Steaua „au luat foc” când au auzit numele noului comandant al clubului! Legături „periculoase” cu FCSB și cu CS Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 ianuarie 2020

Colonelul Mădălin Sorin Hîncu a fost numit azi comandatul Clubului Sportiv Steaua, la o ceremonie la care a participat Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu. 

Mădălin Sorin Hîncu, 55 de ani, a fost până acum şef al Centrului de Sporturi Montane „Bucegi”, rezultatele sale fiind apreciate în cadrul clubului. Acesta i-a luat locul lui Pompiliu Bixi Mocanu. 

Potrivit comunicatului emis de CSA Steaua, Hîncu „și-a început cariera militară la Regimentul 19 Rachete Antiaeriene, ocupând succesiv, de-a lungul carierei, funcţii pe linia specialităţii militare Educaţie fizică, de la ofiţer cu pregătirea fizică şi instructor-şef la ultima funcţie încadrată, cea de şef al Centrului de Sporturi Montane Bucegi”. 

Fanii CSA Steaua deja se revoltă 

Pe Facebook, fanii echipei Steaua s-au revoltat deja împotriva noului comandat. Suporterii îl acuză pe Hîncu din cauza paginilor pe care le apreciază pe contul personal de Facebook. Printre acestea se numără CS Dinamo, rivala celor de la CSA Steaua, și FCSB, echipa lui Gigi Becali cu care CSA Steaua se află în conflict! 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.