Tenis

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Cei de la Australian Open i-au dat o nouă poreclă lui Halep: „Abia așteptăm să vedem serialul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 ianuarie 2020

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) și Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA) se întâlnesc, joi, în zori, în semifinalele Australian Open 2020. Românca a căpătat o nouă poreclă din partea organizatorilor australieni.

  • Simona Halep va juca în semifinalele Australian Open 2020 cu spanioloaica Garbine Muguruza (32 WTA, 26 de ani). Meciul are loc joi dimineață, de la 06:30, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Simona Halep a căpătat o altă anvergură și la interviuri, nu doar pe teren. Reacțiile spontane ale româncei fac deliciul fanilor, iar cei de la Australian Open au remarcat asta. 

După victoria cu Anett Kontaveit, Simona a afirmat că nu va urmări meciul posibilelor adversare, Muguruza și Pavlychenkova, și că va merge la cumpărături. Contul de Twitter al Open-ului australian i-a dat o nouă poreclă, „Simona the Shopaholic”, în traducere „Simona, dependenta de cumpărături”.

Abia așteptăm să vedem serialul «Simona, dependenta de cumpărături»”, au scris cei de la Australian Open pe Twitter. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.