Baschet

Vanessa, soția lui Kobe Bryant, reacție tulburătoare după moartea soțului ei și a fiicei lor în vârstă de 13 ani: „Suntem complet devastați”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 30 January 2020

Vanessa Laine Bryant (37 de ani), soția lui Kobe Bryant, cel care a decedat într-un accident de elicopter alături de fiica lor în vârstă de 13 ani, a oferit o primă reacție după evenimentul tragic petrecut duminică, 26 ianuarie.

„Eu și fiicele mele vrem să mulțumim milioanelor de oameni care ne-au arătat susținerea și dragostea lor în acest moment îngrozitor. Mulțumim pentru toate rugăciunile. Cu siguranță avem nevoie de ele. Suntem complet devastați de dispariția adoratului meu soț, Kobe, tatăl fiicelor mele; și frumoasa și scumpa Gianna, o fiică iubitoare, grijulie și minunată și o soră incredibilă pentru Natalia, Bianka și Capri.

Suntem devastați și din cauza familiilor care și-au pierdut persoane dragi duminică și le înțelegem durerea. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea pe care o simțim în acest moment. Mă alină să știu că Gigi și Kobe știau că sunt foarte iubiți. Am fost binecuvântați să-i avem în viețile noastre. Aș fi vrut să fie aici cu noi pentru totdeauna.

Nu sunt sigură de ceea ce urmează în viețile noastre și este imposibil să îmi imaginez viața fără ei. Dar ne trezim dimineața crezând că Kobe și fiica noastră, Gigi, ne luminează calea. Dragostea noastră pentru ei este infinită. Mi-aș dori să-i pot îmbrățișa, săruta și binecuvânta. Să-i avem aici cu noi pentru totdeauna”, a fost mesajul postat de Vanessa.

Kobe Bryant și Vanessa aveau o înțelegere să nu călătorească niciodată împreună în elicopter sau avion pentru a evita un accident ce le-ar fi lăsat orfane pe cele patru fete pe care le au împreună.

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.