Tenis

Simona Halep - Garbine Muguruza 6-7, 5-7 // Explicațiile lui Artemon Apostu-Efremov, antrenorul Simonei: „Aici s-a făcut diferența”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 ianuarie 2020

Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep (28 de ani, 3 WTA), a oferit primele declarații după înfrângerea sportivei noastre cu Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA), scor 6-7 (8), 5-7, în semifinale la Australian Open 2020.

„Oricare dintre cele două merita să ajungă în faza finală. Au fost la cel mai înalt nivel, atât fizic, cât și mental. Au fost de-a dreptul senzaționale. Totul s-a decis la alegerile inspirate.

Sunt foarte puține lucruri pe care i le putem reproșa Simonei. A fost foarte cald, iar Simona a trebuit să alerge foarte mult pentru a-i face față Gabrinei. Bineînțeles, ambele jucătoare au înfruntat aceleași condiții. Orice înfrângere este dureroasă, dar Simona are un caracter puternic și cu siguranță va gestiona așa cum trebuie acest moment”, a declarat Artemon la TV Digi Sport.

Garbine Muguruza, „mașină de demolare” cu Simona Halep

Jucătoarea din Spania s-a folosit de gabaritul superior, de înălțimea și puterea din lovitura de dreapta pe care le deține și a căutat mereu punctele decisive contra Simonei. Halep a jucat reactiv, încercând să lungească punctele, să o țină pe Muguruza pe linia de fund, însă adversara nu a intrat în jocul româncei. Cifre incredibile în meciul cu Simona Halep, le vezi pe toate AICI!

citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.