Liga 1

VIDEO Dusan Uhrin despre Budescu și Alibec: „Merită să joace la echipe mai bune decât Astra”

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 30 ianuarie 2020

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Astra Giurgiu de sâmbătă.

Antrenorul ceh a fost întrebat dacă jucători precum Budescu sau Alibec ar putea ajuta clubul din „Ștefan cel Mare”. De asemenea, Uhrin a afirmat că mai are nevoie de un atacant.

despre Budescu și Alibec: „Sunt jucători foarte buni. S-au creat multe discuții în jurul lor. Cred că merită să joace la echipe mai bune decât Astra. Totuși, Astra nu are probleme foarte mari cu banii, se luptă la titlu”.

despre aducerea unui atacant: „Am găsit un jucător pe acest post, dar nu l-am transferat încă. Sper ca în câteva zile să se rezolve. Îi avem doar pe Popa și Perovic și este important să am minim 4 atacanți în lot. Dacă vreau să joc ofensiv, am nevoie de jucători de atac”.

despre revenirea lui Mattia Montini: „Nu știu exact când va reintra pe gazon. Nu s-a antrenat în aceste zile. Este o situație dificilă. Însă trebuie să pregătesc meciurile cu jucătorii pe care îi am”.

„Am venit la Dinamo când situația era mai grea. Am fost chiar pe ultimul loc la un moment dat. Acum e mai bine, dar nu suficient pentru mine sau pentru Dinamo. Dăm totul pentru a fi mai buni” - Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

  • Dinamo - Astra se joacă sâmbătă, 1 februarie, de la ora 20:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

Match Preview: Dinamo - Astra

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.