Liga 1

FCSB // Liderul galeriei, Gheorghe Mustață, primele declarații după ce Peluza Nord a anunțat că revine: „FCSB e Steaua!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 ianuarie 2020

Peluza Nord a FCSB revine alături de echipă, după ce Gheorghe Mustață, liderul galeriei, a fost eliberat din închisoare. 

Acesta a comentat decizia fanilor și obiectivele pentru restul sezonului.

„Am vorbit despre revenire, mai ales că este și meciul cu Dinamo (n.r. pe 16 februarie). Deocamdată este o hotărâre a noastră, Mai sunt de pus la punct unele lucruri și trebuie să discutăm și cu domnul Gigi Becali. După aceea vom da drumul la treabă.

Am văzut o declarație dată de el în care era foarte entuziasmat că suporterii vor veni înapoi. O să fie cum a zis el, vom fi mai puternici! Dacă jucăm pe Arena Națională cu Dinamo, cu siguranță vom umple tribuna. Dacă jucăm în „Ștefan cel Mare”, avem o problemă cu biletele și nu vom putea fi foarte mulți. Din ce știu, din ce era înainte, primim în jur de 400 de bilete. 

Vom merge și vom susține echipa pentru că anul ăsta vreau să luăm campionatul. Vom încuraja băieții să joace cu altă mentalitate. Să vadă și ei că au o forță în spate. Noi considerăm că Steaua adevărată este actuala FCSB. 

 Îi vom susține indiferent de rezultat, exact cum se făcea înainte să plec eu. Am discutat cu unii jucători. Am fost și la bază, la Berceni. Erau încântați și jucătorii, mai ales cei care mă cunoșteau. Poate se întorc timpurile acelea cu câteva mii de oameni la noi în peluză și alte zeci de mii în tribună”, a declarat Gheorghe Mustață pentru Fanatik.

„De ce să nu să nu jucăm pe Ghencea? Am auzit că noi nu am avem voie acolo. De ce? Am înțeles că statul a băgat bani acolo. Așa că poate să joace oricine acolo”
Gheorghe Mustață

Match Preview. CFR Cluj - FCSB:

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.