Campionate

VIDEO GSP LIVE // Dumitru Dragomir, dezamăgit de transferul lui Ianis Hagi la Rangers: „Cea mai mare surpriză a vieții mele. E un dezastru!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 31 January 2020

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al LPF, a fost invitat în această dimineață la GSP Live. Mitică a comentat mutarea lui Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) de la Genk la Rangers.

Este una dintre marile surprize ale vieții mele. Am avut atâta încrerede în Ianis... E un dezastru dacă nici el nu poate juca afară! Dacă nu poate juca în Belgia... E dezastru în fotbalul nostru!

Totul pleacă de la răutate. Pentru că aleargă, lovește mingea și cu stângul și cu dreptul. N-are forță, într-adevăr. Însă părerea mea este că juca la Genk dacă nu îl chema Ianis. Noi cerem prea mult de la el la 20 de ani. Eu cred în continuare că va fi titular în echipa națională și va juca bine”, a declarat Dragomir la GSP Live.

Ianis Hagi, noul jucător al lui Rangers

Hagi Jr. a ajuns la Rangers în această iarnă, ocupanta locului 2 din Scoția, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate. Echipa antrenată de Steven Gerrard l-a împrumutat pe Ianis pentru 6 luni, cu opțiune de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro, sumă care poate fi achitată până în vară.

19 meciuria bifat Ianis Hagi în acest sezon la Genk în toate competiţiile, reuşind trei goluri şi patru assisturi. În total, are 718 minute jucate

4 milioane de euroa plătit Genk pentru transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.