Tenis

SIMONA HALEP, AUSTRALIAN OPEN // Prima reacție a lui Darren Cahill după eliminarea Simonei: „Fata noastră a avut ghinion. Asta vom face”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 ianuarie 2020

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a fost eliminată în semifinalele de la Australian Open de Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA), scor 6-7(8), 5-7. Australianul Darren Cahill a felicitat-o pe iberică și i-a transmis un mesaj de încurajare Simonei. 

„A fost o luptă grozavă. Felicitări lui Garbine și Conchitei (n.r. antrenoarea ibericei). Abia aștept să văd finala fetelor. Sigur va fi frumoasă! 

Fata noastră, Simona Halep, a avut ghinion. Suntem toți mândri de tine. Ai luptat, ai învățat, ai muncit, vei reveni mai puternică. Asta vom face”, a scris Darren Cahill pe Twitter. 

Muguruza - Kenin, finala Australian Open 2020

Finala preconizată de toți specialiștii, dintre Simona Halep și Ashleigh Barty, nu va avea loc, cel puțin nu la Australian Open. În ultimul act se vor înfrunta spanioloaica Garbine Muguruza (32 WTA) și Sofia Kenin (15 WTA). Finala are loc sâmbătă, de la 10:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1. 

VIDEO // Garbine Muguruza a eliminat-o pe Halep de la Australian Open

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.