Liga 1

CFR CLUJ - FCSB // Ursul păcălit de vulpe » Cristi Manea a fugit la CFR, după ce l-a convins pe Becali să rupă contractul!

Articol de Remus Răureanu, Vlad Nedelea  —  vineri, 31 ianuarie 2020

Surpriză mare pe piața transferurilor! Fundașul dreapta Cristian Manea (22 de ani) a reziliat contractul cu FCSB și va semna cu campioana CFR Cluj. 

Cristian Manea a scăpat de împrumutul de la FCSB, echipă care anunțase că nu se va baza pe el în actualul sezon. Fundașul nu va reveni însă la Apollon Limassol, urmând să fie împrumutat de ciprioți la CFR Cluj!

L-au păcălit pe Becali?

Deși Gigi Becali i-a propus încă din decembrie rezilierea contractului, Manea a refuzat să accepte până ieri, când era deja sigur că se va întoarce la CFR Cluj. Fundașul dreapta a avut grijă să fie apt fizic chiar pentru duelul direct de duminică! Cum? L-a convins pe Becali să meargă în cantonament cu FCSB, chiar dacă era pe lista neagră.

Cristi Manea se află chiar acum la Cluj, unde urmează să semneze înțelegerea cu CFR, unde a mai evoluat între 2017 și 2019, tot sub formă de împrumut de la Apollon.

Gigi Becali: „Manea a reziliat de ieri”

Gigi Becali a confirmat astăzi despărțirea de Cristi Manea: „A semnat de ieri rezilirea contractului. Nu vreau să mai jignesc oamenii, asta e strategia clubului, să nu mai întrebe nimeni”.

Manea a intrat în dizgrația patronului de la FCSB din cauza prestației avute în derby-ul cu Dinamo, încheiat 1-1. Din acel moment a fost trecut pe linie moartă, iar visele latifundiarului de a obține zeci de milioane de euro pe el s-au risipit: „De ce credeți că îl luasem pe Manea? Aveam eu nevoie neapărat de fundaș dreapta? Nu, tată, voiam să îl cumpăr cu 2 milioane în vară, credeam că o să crească, apoi să îl dau cu 10 milioane”.

3.200.000 de euroeste cota lui Cristian Manea conform transfermarkt.de

VIDEO // Matchpreview CFR Cluj - FCSB

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.