Liga 1

FCSB // MM Stoica, entuziasmat peste măsură de revenirea Peluzei Nord: „Welcome home, Mustață”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 31 January 2020

Mihai Stoica (54 de ani), oficialul lui FCSB, salută decizia Peluzei Nord de a reveni la meciurile roș-albaștrilor. Facțiunea condusă de Gheorghe Mustață își va face come-back-ul la meciul cu Dinamo, programat pe 16 februarie. 

  • CONTEXT: Mustață a fost eliberat recent, după ce a petrecut 6 ani în închisoare. El fusese judecat și condamnat în mai multe dosare pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție.
  • Peluza Nord revine alături de FCSB! Totul s-a decis marți noapte după o ședință ținută de Mustață, liderul ultrașilor steliști. Peluza Nord a anunțat și primul meci la care vor fi prezenți pe stadion: Dinamo - FCSB! Astfel, episodul 176 din Derby de România se anunță a fi unul extrem de spectaculos, cel puțin în tribune.

Joi seara, MM Stoica a postat pe Facebook un mesaj pentru Gheorghe Mustață, recent eliberat din închisoare: 

„Când visele devin realitate...pas cu pas. Bine ai revenit acasă, Mustață”, a scris MM Stoica pe Facebook, în limba engleză.

PREZENȚI LA UN SINGUR MECI ÎN 5 ANI 

Ultrașii de la Peluza Nord au fost prezenți organizat pe stadion la un singur meci în ultimii 5 ani, în martie 2016, la derby-ul Dinamo - Steaua, în „Ștefan cel Mare”. Au mers însă doar pentru a se confrunta cu rivalii dinamoviști, scandând pe toată durata meciului împotriva „câinilor”. Nimic despre FCSB.

APROAPE DE REVENIRE ÎN MANDATUL LUI RĂDOI

Fanii Stelei au recunoscut că au fost aproape de a reveni lângă echipă atunci când Mirel Rădoi era antrenor al echipei. „Mirel a fost la negocieri cu generalii și au fost foarte aproape de înțelegere. Cei de la Armată își doreau 10% din încasările echipei lui Gigi Becali și atunci acest scandal s-ar fi încheiat. Rădoi le-a zis atunci că acest lucru este imposibil, pentru că nimeni nu garantează că Steaua va fi mereu pe profit. Le-a zis că le dă 10% din profit, însă au refuzat și așa s-a încheiat. Noi am vorbit cu Mirel Rădoi și am fi revenit dacă se încheia acest scandal. A picat totul și rămânem încă în stand by”, spuneau atunci ultrașii Stelei.  

Match Preview CFR Cluj - FCSB: 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.