Handbal

Federația a uitat să facă premii și pentru cei mai buni „străini” din campionat!

Articol de Marian Ursescu  —  vineri, 31 ianuarie 2020

Croatul Ante Kuduz (Dinamo) și Alicia Fraga Fernandez (SCM Rm. Vâlcea) nu și-au primit premiile, în schimb jucătorii români da.

Tehnicienii din Liga Zimbrilor l-au desemnat pe croatul Ante Kuduz cel mai bun stranier din campionatului României. Kuduz ar fi trebuit să-și primească premiul vineri seara, la meciul cu CSM București pe care Dinamo l-a disputat pe teren propriu.

Numai că federația a uitat să facă premierea! Același lucru s-a întâmplat și pentru cea mai bună jucătoare străină din Liga Florilor, iberica Alicia Fraga Fernandez, de la campioana SCM Rm. Vâlcea. Nici aceasta nu și-a primit premiul, deși SCM a jucat în acest an nu mai puțin de 6 partide!

Federația a premiat în schimb jucătorii români din ancheta FRH! Crina Pintea, cea mai bună handbalistă din 2019, dar și Cristina Neagu și Denisa Dedu, jucătoarele care au fost desemnate cele mai valoroase handbaliste din Liga Florilor, au primit plachete din partea federației. 

La fel și băieții. Mihai Popescu, jucătorul anului 2019, respectiv Mihai Sadoveac, cel mai bun jucător din campionatul intern.

*foto: Facebook.com/Ante Kuduz

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.