Liga 1

CRAIOVA - GAZ METAN 3-1 // Încă o bătălie în războiul dintre Pigliacelli și galerie » Scene tensionate la finalul partidei + 2 mesaje dure la adresa portarului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 31 January 2020

CRAIOVA - GAZ METAN 3-1 // Mirko Pigliacelli (26 de ani) n-are liniște la Craiova, deși și-a redobândit postul de titular. Corneliu Papură l-a folosit pe italian în victoria cu Gaz Metan, 3-1, însă italianul a avut viață grea cu galeria. 

Ultrașii au taxat fiecare atingere de minge a lui Pigliacelli, pedepsindu-l pe portar cu un cor de fluierături și insulte. De altfel, fanii Craiovei au refuzat să cânte pe durata primei reprize tocmai din cauza faptului că în poartă se regăsea italianul, unul dintre oamenii găsiți vinovați pentru plecarea lui Victor Pițurcă din iarnă. 

Tensiunile au continuat și la final, în ciuda rezultatului favorabil de pe tabelă. Pigliacelli a mers alături de ceilalți jucători pentru a saluta galeria, însă cei din peluză au refuzat vehement orice formă de dialog cu acesta, pe care au continuat să-l înjure.  

Conform TV Digi Sport, Pigliacelli a avut parte de o primire deosebit de ostilă, fanii afișând două mesaje dure la adresa acestuia: „Trădătorii să plătească / Ca să nu se înmulțească” și „Indiferența față de culori din vestiar / Doare și ne lasă un gust amar...”.

  • Sursă foto: Facebook Craiova

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.