Campionate

Rangers - Aberdeen 0-0 // VIDEO Prima reacție a lui Ianis Hagi după debutul la noua echipă: „N-am avut timp nici să respir”

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 01 februarie 2020

Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) a debutat în această seară pentru Rangers, în remiza cu Aberdeen (0-0). „Decarul” naționalei României a vorbit la finalul meciului.

„Sunt fericit pentru debut, dar, în același timp, dezamăgit că am pierdut două puncte acasă. Mai avem destule meciuri în față și sperăm să câștigăm miercuri, tot pe teren propriu. Fiecare minut petrecut alături de colegi mă ajută să mă adaptez cât mai repede și să lucrez la chimia cu echipa.

Sunt gata, pregătit, deși totul s-a întâmplat foarte repede în ultimele zile și n-am avut timp nici să respir. Sunt ok acum și abia aștept să intru titular, dar totul depinde de decizia antrenorului", a declarat Ianis.

Ianis nu a putut face diferența în cele 13 minute în care a fost pe teren, iar Rangers a ratat șansa de a se apropia de liderul Celtic. Singura oportunitate pe care mijlocașul ofensiv a avut-o s-a produs în minutul 81, când șutul său din afara careului a fost blocat.

I-A UIMIT DE LA PRIMELE ATINGERI

Ianis Hagi i-a impresionat pe comentatorii de la Rangers TV încă de la primele minute în tricoul lui Rangers:

  • Hagi nu pierde timp, caută mereu soluții pentru o pasă verticală. Nu se uită înapoi
  • Ai văzut? Ai zice că e dreptaci, dar n-are deloc probleme când îi vine mingea pe piciorul stâng

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.