Liga 1

DINAMO - ASTRA 2-0 // VIDEO Denis Alibec n-a menajat pe nimeni! Acuzații GRAVE: „Se fac jocuri ca Dinamo să intre în play-off” + atac la conducere: „Din cauza lor s-a ajuns aici!”

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  sâmbătă, 01 februarie 2020

DINAMO - ASTRA 2-0 // Denis Alibec (29 de ani, atacant), fotbalistul giurgiuvenilor, a criticat dur arbitrajul din această seară și consideră că echipa sa a fost dezavantajată de Ovidiu Hațegan, centralul partidei care s-a jucat pe arena din „Ștefan cel Mare”.

„Trebuie să trag la poartă ca să pot marca. Dar ați văzut și voi că Perovic dă mingea pe lângă Dima, arbitrul dă fault, Fabbrini intră în Crepulja, arbitrul dă penalty. Sunt jocuri făcute să intre și Dinamo în play-off. Suntem prea mici!

N-ai cum, din postura de arbtru de Champions League, așa cum se consideră domnul Ovidiu Hațegan, să nu vezi niște lucruri foarte simple. Le-am văzut eu din jumătatea adversă”, a declarat Alibec, la TV Digi Sport.

DINAMO - ASTRA 2-0 // Brigada condusă de Hațegan a anulat 2 goluri

  • Dinamo a avut un gol anulat în minutul 37, când Slavko Perovic a fost surprins în poziție de ofsaid, la capătul unei lovituri libere executate de Sorescu (Detalii, AICI)
  • În minutul 60, Kehinde Fatai a reușit să-l învingă pe Piscitelli, însă și golul acestuia a fost anulat, pentru un fault în atac asupra lui Grigore (Detalii, AICI)

Denis Alibec: „E numai vina conducerii”

De asemenea, Alibec a comentat și subiectul depunctării și a trimis săgeți către propria conducere: „E numai vina lor că s-a ajuns aici. În schimb, pentru înfrângerea de astăzi este vina noastră”.

„Fabbrini le-a făcut tot jocul lor. Este un fotbalist foarte bun. Îmi e ciudă în primul rând că am pierdut jocul, banii sunt pe planul secund. La cum am jucat în această seară, exista șansa să ieșim și din play-off. Dacă se accidentează 2 jucători, avem probleme foarte mari. Trebuie să ne dorim fiecare foarte mult de la fotbal pentru a reuși ceva” - Denis Alibec, Astra Giurgiu

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.