Stranieri

Mesajul antrenorului Parmei care nu-i pică bine lui Ionuț Radu: „De asta l-am adus”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 februarie 2020

Ionuț Radu (23 de ani) a fost rezervă în egalul scos de Parma în deplasare la Cagliari, scor 2-2. Antrenorul Roberto D'Aversa îi dă vești proaste internaționalului român. 

Ionuț Radu, aflat sub contract cu Inter Milano, a fost împrumutat la Parma după ce pierduse postul de titular la Genoa în fața lui Mattia Perin. Portarul român spera să aibă mai multe șanse la noua formație, mai ales că titularul dintre buturi, Luigi Sepe, a suferit o accidentare de lungă durată. 

Roberto D'Aversa: „Radu, variantă de rezervă”

Roberto D'Aversa, antrenorul Parmei, a afirmat însă cu subiect și predicat că Ionuț Radu va fi varianta de avarie pentru Simone Colombi (28 de ani).

„Colombi ne-a oferit mereu siguranță. Nu ne-a dezamăgit niciodată în momentele în care ne-am bazat pe el. Sosirea lui Radu este o măsură de precauție. Am fi putut fi prinși descoperiți în cazul în care i se întâmpla ceva lui Colombi. Cu Cagliari el a ținut jocul echilibrat”, a declarat antrenorul Parmei conform zazoom.info.

Nu este foarte clar când a avut timp Colombi să-și demonstreze calitățile, fiindcă are doar trei apariții, în timp ce Ionuț Radu a apărat zeci de meciuri la rând la Genoa.

VIDEO // Rezumatul meciului dintre Cagliari și Parma

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.