Liga 1

DINAMO - ASTRA 2-0 // Dumitru Dragomir prevede un viitor sumbru pentru Dinamo: „Dacă s-au bagat fanii va fi mai rău ca Steaua sau Rapid! Ăștia intră peste tine și te omoară!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 February 2020

Dumitru Dragomir, fostul președintele al LPF, a vorbit despre situația de la Dinamo și spune că echipa va avea de suferit dacă suporterii vor prelua pachetul majoritar al acțiunilor. 

„Ionuț Negoiță nu e prost! A scos Dinamo dintr-o datorie de 24 de milioane de dolari. A fost legal, da. Au fost ceva oportunități. El nu e prost deloc. Negoiță le dă echipa fanilor și le zice «Luați-o și spălați-vă cu ea pe cap!». Să vedeți ce ajunge Dinamo... O să fie mai rău ca Steaua și Rapid. 

Cum să dai 10% din acțiuni pe 100.000 de euro? Dacă s-au băgat fanii la club, acum nu mai cumpără nimeni echipa. Acum, nici eu n-aș mai băga bani la Dinamo. Ferească Dumnezeu, intră fanii peste tine și te omoară! Că acum sunt banii lor la club. Nu te poți pune cu mulțimea.  Suporterii vor să vină cineva să ia 50% și să-i înjure. Ăla să plătească și ei să înjure”, a declarat Dragomir la TV Digi Sport. 

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.