Handbal

CSM BUCUREȘTI - METZ 32-27 // Cristina Neagu, după meciul în care a fost MVP: „Ne putem bate cu orice echipă din Liga Campionilor”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 februarie 2020

Cristina Neagu (31 de ani) a fost MVP-ul lui CSM București în triumful superb reușit de „tigroaice” pe teren propriu cu Metz, scor 32-27. 

La finalul meciului, Cristina Neagu, autoare a nu mai puțin de 14 goluri, și-a expus gândurile după victoria reconfortantă din „Sala Polivalentă”.  

„Pentru noi, fiecare meci rămas în această grupă este ca o finală. Şi cred că întreaga echipă a făcut un meci senzaţional astăzi. Sunt foarte, foarte mândră de cum am luptat astăzi.  

„Va fi foarte greu următorul meci, pentru că jucăm împotriva unor echipe foarte bune, avem nevoie de toate punctele puse în joc. Cred că, dacă avem atitudinea de astăzi, putem să ne luptăm cu orice echipă.  

Bineînţeles, este puţin mai uşor când joci acasă, când ai publicul în spate, însă de asta avem nevoie. Să avem această atitudine şi să credem în victorie până la capăt. Avem o echipă care se poate bate cu orice altă echipă din Liga Campionilor”, a declarat Cristina Neagu, la TV Telekom Sport. 

VIDEO // BUCURIA „TIGROAICELOR”, DUPĂ SUCCESUL ELECTRIZANT CU METZ

CLASAMENT GRUPA I PRINCIPALĂ

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.