Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Ion Crăciunescu, reacție misterioasă la cea mai controversată fază a derby-ului: „Atunci o să dau verdictul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 februarie 2020

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu a analizat faza din minutul 77, când Bogdan Planic a văzut cartonașul roșu după un fault asupra lui Ciprian Deac.

„Deac controlează mingea, o are în față, dar este în lateral. Când eliminăm un jucător, ne uităm să vedem dacă are o oportunitate clară de a marca sau nu. Însă fiecare dintre noi poate să aprecieze dacă este o situație clară de gol. Verdictul o să-l dau mâine, nu acum”, a spus Crăciunescu, la TV Digi Sport.

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Planic, eliminat de Kovacs

Nedelcu, coborât între cei doi fundași centrali - respectând astfel ideea tactică a antrenorului Bogdan Vintilă -, i-a pasat neglijent lui Planic, care nu a putut să controleze mingea în duelul cu Ciprian Deac. Sârbul l-a faultat pe „tricolor” la marginea careului de 16 metri, iar Istvan Kovacs l-a trimis direct la cabine.

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Kovacs, contestat înainte de derby

Pe parcursul acestei săptămâni, Gazeta Sporturilor a dezvăluit că Istvan Kovacs, arbitrul întâlnirii de duminică seara, apare în continuare că domiciliază în Carei, deși petrece aprope 80-90% din timp în Cluj. 

De ceva timp, Kovacs locuiește mai mult în Cluj, oraș în care se află și CFR, iar în Regulamentul de ordine interioară al CCA se specifică faptul că în privința orașelor din provincie, există interdicția ca un arbitru să conducă meciurile echipei care se află în aceeași localitate cu el.

CCA l-a ales pe Kovacs pentru CFR - FCSB fiindcă în dosarul pe care „centralul" îl are la comisia grecului Vassaras el activează ca fiind domiciliat în Carei, oraș în care s-a și născut.

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.