Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // FOTO Cristi Manea, dezlănțuit după victoria împotriva fostei echipei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 februarie 2020

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB, scor 1-0. Cristian Manea (22 de ani), fundașul care a schimbat echipele în săptămâna premergătoare meciului, s-a dezlănțuit în vestiar.

Cristi Manea nu a făcut parte din lotul „feroviarilor” pentru meciul cu FCSB, dar și-a făcut apariția în vestiar după meci. Fundașul dreapta a fost cel care a dat tonul distracției. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare și au iscat controverse, mai ales în rândul fanilor formației bucureștene. 

Dan Petrescu: „Cristi Manea este fericit”

„El este fericit. Vă dați seama, doi ani la rând să joci toate meciurile... A fost problema aia, nu a știut ce să facă, a crezut că merge la Real Madrid și la Barcelona, așa i s-a spus, între ghilimele, vă dați seama.

S-au povestit multe, a așteptat până a așteptat și s-a trezit fără echipă. Între timp, la CFR nu se mai putea, pentru că veniseră alți jucători, așa că singura soluție era FCSB. Acum, el e fericit, dar trebuie să prindă echipa, să demonstreze la antrenament. Nu te ia nimeni după ce-ai făcut înainte”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Mario Camora: "A fost un meci frumos, agresiv și am meritat să câștigăm aceste trei puncte" 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.