Liga 1

Gică Hagi, prima reacție după transferul lui Ianis la Rangers: „Un singur lucru vreau să lămuresc”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 03 February 2020

Gică Hagi a comentat transferul lui Ianis Hagi (22 de ani) la Glasgow Rangers. „Regele” a povestit un episod care arată nivelul de notorietate la care a ajuns Ianis. 

Ianis Hagi a fost împrumutat de Glasgow Rangers, vicecampioana Scoției, de la Genk. Formația lui Steven Gerrard are o clauză exclusivă de cumpărare în vară, stabilită la 5 milioane de euro. Gică Hagi crede că fiul său a ajuns la nivelul în care se poate desprinde de celebritatea părintelui și își poate crea propria poveste în fotbal. 

Gică Hagi: „A cerut autograf de la tatăl lui Ianis”

„Un singur lucru vreau să lămuresc. La meciul cu Spania am fost în tribune și i-am dat unui autograf unui copil. A zis ca a luat autograf de la tatăl lui Ianis. Atât vă zic, am și martori. Îl aveți acum, e al vostru, vorbiți cu el. El trebuie să vorbească, el trebuie să facă.

Eu trebuie să vorbesc mai puțin, să fiu în linia a doua, să mă uit la el și să mă bucur de fotbalul lui, de cariera pe care o să o aibă. El are o creștere foarte mare, multe performanțe. Ce s-a întâmplat nu a ținut de el. Când a jucat și a ținut de el, a demonstrat că a fost unul dintre cei mai buni”, a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă. 

VIDEO // Conferința de presă a lui Gică Hagi

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.