Stranieri

Rudi Garcia, antrenorul lui Lyon, îl ironizează pe Ciprian Tătărușanu: „Am luat un prim gol de cascadorii râsului”

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 03 februarie 2020

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) și-a pierdut echilibrul și a respins în față șutul lui Lees Melou, Dolberg reluând mingea în plasă la 1-0. Imediat, și-a schimbat ghetele, dar Lyon a cedat cu Nice, scor 1-2.

Accidentarea lui Anthony Lopes îl ține încă în poartă pe Ciprian Tătărușanu la Lyon. Al patrulea meci la rând în care căpitanul naționalei e titular. Nu a mai fost însă la fel de sigur ca la partidele precedente. Eroarea sa le-a dat gazdelor șansa deschiderii scorului. O greșeală provocată de lipsa crampoanelor potrivite pentru gazonul de la Nice.  

Rudi Garcia: „Am luat un gol de cascadorii râsului”

În minutul 33, Denayer a deviat ușor mingea șutată de Lees Melou, și goalkeeperul a încercat să se redreseze, dar ghetele l-au trădat. Și-a pierdut echilibrul, respingând dintr-o poziție incomodă. În față. Facil pentru Dolberg să înscrie.  

Imediat după gol, Tătărușanu a cerut la margine să-i fie aduși altă pereche de ghete. Nu a scăpat însă de ironia propriului antrenor. 

Am luat un prim gol de cascadorii râsului”, a declarat Rudi Garcia la conferință. „Portarul nostru a alunecat”. Dacă Lopes nu se reface, Tătă va rămâne și miercuri numărul 1 la OL. Acasă, cu Amiens, în Ligue 1. 

4a fost nota primită de Ciprian Tătărușanu în L'Équipe pentru meciul cu Nice de duminică

540 de minuteare portarul în vârstă de 33 de ani la Lyon (6 meciuri complete în toate competițiile)

„În ciuda greșelii de la primul gol al lui Dolberg, fiind mascat de Denayer, care a deviat mingea, Tătărușanu a făcut un meci corect, la fel ca la precedentele titularizări” 
- Le Dauphiné Libéré, cotidian local, care i-a dat nota 6

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.