Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Mihai Stoica a găsit explicațiile eșecului: „Asta pentru specialiștii care dețin adevărul absolut”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 februarie 2020

FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1. Mihai Stoica, directorul sportiv al bucureștenilor, a găsit justificarea pentru rezultatul de duminică seară.

Mihai Stoica a urmărit partida din tribuna oficială a arenei „Dr. Constantin Rădulescu”. Directorul sportiv al vicecampioanei României nu a oferit nicio declarație la cald, dar și-a sintetizat opinia într-un mesaj postat pe facebook. MM consideră că Istvan Kovacs a greșit în momentul eliminării lui Bogdan Planic. 

CFR - FCSB 1-0 // Mesajul lui Mihai Stoica

Pe un teren execrabil, împotriva unei echipe care se apără aproape perfect, este practic imposibil să câștigi. Dar, dacă nu comiți erori flagrante, este practic imposibil să pierzi. Când nu comiți una, ci un lanț interminabil (vezi golul și faza premergătoare golului), nu poți emite pretenții.

P.S. Deac nu era în situație iminentă de a marca, prin urmare Planic nu trebuia eliminat. Asta pentru specialiștii care sunt convinși că dețin adevărul absolut în materie de arbitraj. Și pentru Kovacs”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

  • Contextul eliminării: Nedelcu i-a pasat neglijent lui Planic, care nu a putut să controleze mingea în duelul cu Ciprian Deac. Sârbul l-a faultat pe „tricolor” la marginea careului de 16 metri, iar Istvan Kovacs l-a trimis direct la cabine. 

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției 

VIDEO // Bogdan Mara: „Eliminarea a fost corect acordată”

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.