Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Gigi Becali, impresionat de CFR Cluj: „În 15 ani n-am văzut așa ceva, deși am jucat cu Liverpool, City și Chelsea”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 februarie 2020

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul roș-albaștrilor, a fost dezamăgit de evoluția echipei lui Bogdan Vintilă și a rămas surprins de faptul că Man&Co. nu au tras niciun șut pe poartă.

În 15 ani nu mi s-a întâmplat ce a fost aseară. În 15 ani n-am văzut așa ceva! Am jucat cu Chelsea, cu Manchester City, cu Liverpool, dar așa ceva nu am văzut. N-am avut un șut pe poartă. Ei puteau juca fără Arlauskis. Am vorbit cu MM aseară și îmi zicea că nu e așa, că am jucat fotbal, dar eu zic că nu ne-au dat nicio șansă. Fotbalul e ca să câștigi, nu să faci circ.

Ieri și azi nu m-am mai gândit la titlu, e posibil să mă schimb. La ce am văzut aseară… la revedere! Mi-am luat gândul de la titlu. E echipa mea și o critic, dar e normal să fac asta”, a declarat Becali, la Pro X.

După victoria de aseară, CFR Cluj s-a distanțat la 8 puncte față de FCSB. Roș-albaștrii pot reduce însă diferență în cazul unui rezultat favorabil cu FC Voluntari, restanță din etapa #18 care se va juca joi, 6 februarie, de la ora 20:00.

Mario Camora: "A fost un meci frumos, agresiv și am meritat să câștigăm aceste trei puncte" 

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.