Tenis

Simona Halep, discriminată la Australian Open: „Nu e de mirare că spectatorii au plecat din tribune”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 03 February 2020

Turneul de la Australian Open din acest an este considerat un eșec de jurnaliștii britanicii. Telegraph scrie că Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și celelalte competitoare de pe tabloul feminin au fost discriminate.  

Jurnalista britanică Vicki Hodges a analizat modul în care au fost repartizate partidele la Australian Open și a tras o concluzie alarmantă. În săptămâna secundă de competiție, niciun meci de fete, în afara finalei, nu a fost programat pe arena centrală în sesiunea de seară. Vicki îi acuză pe australieni de sexism. 

Halep - Muguruza s-a jucat la 40 de grade

Simona Halep (2 WTA) a jucat semifinala cu Garbine Muguruza (16 WTA), pierdută 6-7(8), 5-7, pe o căldură de peste 40 de grade Celsius. Ora de start a meciului a fost 16:25, din cauza semifinalei masculine dintre Federer și Djokovic, aleasă a fi ultima a zilei pe Rod Laver. 

Jurnalista britanică a punctat lipsa spectatorilor din tribune, dar tot ea a găsit justificarea: „Nu e de mirare că au plecat. Căldura te dobora!”.

„A fost foarte cald azi. M-a afectat la finalul primului set. Soarele a fost foarte puternic. Nu mi-a plăcut prea mult să joc în această vreme. Mi-ar fi plăcut să fie tras acoperișul”
- Simona Halep

VIDEO // Rezumatul semifinale Halep - Muguruza

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.