Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Gigi Becali, scos din minți de Iulian Cristea: „De ce sari, bă, dacă nu dai cu capul? La revedere!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 februarie 2020

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul vicecampioanei României în exercițiu, l-a criticat dur pe Iulian Cristea (25 de ani, fundaș central) după înfrângerea roș-albaștrilor de la Cluj.

Cristea sare toată ziua la cap, dar nu dă cu capul. Asta e nefiresc! Ai sărit, dai cu capul în minge, la revedere! De ce sari, bă, dacă nu dai cu capul”, a spus Becali, conform Pro X.

5a fost nota primită de Cristea în Gazeta Sporturilor după CFR Cluj - FCSB 1-0

1,5 milioane de euroeste cota de piață a lui Iulian Cristea, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

„În 15 ani nu mi s-a întâmplat ce a fost aseară. În 15 ani n-am văzut așa ceva! Am jucat cu Chelsea, cu Manchester City, cu Liverpool, dar așa ceva nu am văzut. N-am avut un șut pe poartă. Ei puteau juca fără Arlauskis. Am vorbit cu MM aseară și îmi zicea că nu e așa, că am jucat fotbal, dar eu zic că nu ne-au dat nicio șansă. Fotbalul e ca să câștigi, nu să faci circ. 

Ieri și azi nu m-am mai gândit la titlu, e posibil să mă schimb. La ce am văzut aseară… la revedere! Mi-am luat gândul de la titlu. E echipa mea și o critic, e normal să fac asta”

Gigi Becali, finanțator FCSB

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.