Liga 1

DINAMO // Cele 4 motive pentru care nimeni nu-l regretă pe Dan Nistor + cine a preluat rolul fostului căpitan

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 03 februarie 2020

DINAMO // Fabbrini și Sorescu au preluat rolul fostului căpitan Nistor, a cărui plecare nu se resimte și nu e regretată, momentan, în „Ștefan cel Mare”.

„Am simțit un Dinamo tehnic, foarte bun, cu atitudine. Noi n-am ajuns la poartă, din păcate, iar adversarul a fost peste noi, parcă zici că noi am jucat contra lui Real Madrid. 

Și arbitrul i-a împins pe ei de la spate, probabil, se vrea ca Dinamo să fie în play-off. Pe fotbal, Fabbrini le-a făcut tot jocul „câinilor”. Aceasta este declarația supăratului Dennis Alibec, la finalul partidei de sâmbătă seară.  

Nu plânge nimeni după Nistor

Cum, necum, Diego a scos penalty-ul din care roș-albii au deschis scorul, a fost motorul echipei, l-a făcut uitat pe Dan Nistor, plecat pentru 296.000 de euro în Bănie. În plus, italianul nu a fost singurul om care a tras echipa după el: crescut, practic, de Dan în „Ștefan cel Mare”, Deian Sorescu a preluat o parte dintre atribuțiile fostului căpitan, cu un ritm alert în meci și cu un assist a la Nistor la golul lui Ricardo Grigore. 

Plecarea lui Dan Nistor de la Dinamo nu a fost privită cu multă tristețe de către jucătorii rămași! Iar asta s-a observat din declarațiile iernii, ce au urmat după plecarea mijlocașului la U Craiova.

 1. Jucătorii străini nu l-au plăcut prea mult, considerând că nu se implică de ajuns pentru plata restanțelor financiare.  

2. Unii fotbaliști n-au apreciat nici prezența celebrului abțibild cu chipul lui Nistor pe autocarul formației.  

3.  În plus, au apărut disensiuni după ce Dan i-a contrat public pe jucători după eșecuri și faptul că a intrat mai devreme în vacanță, înaintea ultimei etape, cu FC Botoșani (0-1).  

4. Apăruseră contre la stadion între unii spectatori și fostul lider al echipei. 

"Eu sunt și voi fi mereu Diego" 

"Am câștigat, absolut toată echipa merită felicitată. L-am felicitat pe Fabbrini. A jucat foarte bine. La fel ca Mrzljak. N-aș vrea să evidențiez pe cineva, dar Fabbrini a fost foarte important. Sunt satisfăcut de evoluția băieților din această seară", a punctat Uhrin după meci. Iar eroul partidei, Fabbrini, a comentat: "Era foarte important pentru noi să câștigăm, era obligatoriu. 

A fost un meci greu, dar o prestație solidă, în fața unei formații foarte bune din România. Trebuie să avem mentalitatea pe care o spune și Mister, să luăm și să câștigăm fiecare partidă în parte. Eu mă bucur că am ajutat echipa, asta e fericirea mea. Nu își au rostul comparațiile cu Nistor, eu sunt și voi fi mereu Diego Fabbrini".

6 assist-uriși 5 goluri a reușit Sorescu în campionat, în actuala ediție, în 23 de etape

"Dinamo a arătat ca o echipă de play-off, iar noi ca una de play-out. Am avut momente în care n-am jucat nimic! Explicația trebuie s-o dea antrenorul, nu eu. Trebuie să răspundă cineva, o să vorbesc cu antrenorul"  - Ioan Niculae, patron Astra

"Diferența au făcut-o Fabbrini, Sorescu și Perovici. Fiecare dintre cei trei sunt jucători esențiali pentru Dinamo în momentul de față" - Ilie Dumitrescu, specialist TV Digi Sport

"Până când o să vorbim despre el?! Dan Nistor a fost important pentru Dinamo, dar acum echipa trebuie să joace și fără el, fără oricine. Echipa nu stă într-un singur jucător"  - Filip Mrzljak, mijlocaș Dinamo

"Am jucat bine și fără Nistor. Trebuie să ne descurcăm și fără el. Și Barcelona trebuie să joace și fără Messi"  - Ricardo Grigore, fundaș Dinamo 
 

VIDEO // Prunea despre partida câștigată cu Astra: ”Atitudine excelentă, joc pe măsură!”

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.