Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // FOTO Cum s-a prezentat galeria roș-albaștrilor la primul meci după ce Peluza Nord și-a anunțat revenirea

Articol de Raed Krishan (foto)  —  luni, 03 februarie 2020

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Fotbaliștii lui Bogdan Vintilă au fost însoțiți la derby-ul de la Cluj de o galerie extrem de gălăgioasă, care a dominat fondul sonor în unele momente ale meciului.  

Cei aproximativ 500 de ultrași ai roș-albaștrilor prezenți în „Gruia” au cântat vechi cântece de galerie de-ale Stelei, dar și injurii la adresa marii rivale Dinamo. 

Totuși, în sectorul oaspeților nu au fost prezenți membri din „Peluza Nord”, grupare care și-a anunțat revenirea alături de echipa lui Gigi Becali. Toți cei care au făcut deplasarea la Cluj au fost componenți ai „Peluzei Roș-Albastre”, nucleul de ultrași care a susținut FCSB după conflictul identitar dintre Becali și CSA Steaua.

Peluza Nord revine la meciul cu Dinamo

Facțiunea condusă de Gheorghe Mustață își va face come-back-ul la meciul cu Dinamo, programat pe 16 februarie.

Mustață a fost eliberat recent, după ce a petrecut 6 ani în închisoare. El fusese judecat și condamnat în mai multe dosare pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.