Liga 1

EXCLUSIV Deziluziile trăite de Ilie Bărbulescu în ultimii ani ai vieții » Dezvăluiri dureroase: „A fost ajutat de un singur om. În rest, a fost dat afară de peste tot”

Articol de Remus Dinu  —  luni, 03 februarie 2020

Ilie Bărbulescu a murit sâmbătă, la vârsta de 62 de ani. Câștigător al Cupei Campionilor Europeni alături de Steaua, el era în prezent consilier local la Primăria Pitești.   

Aurel Ancuța, fost jucător la FC Argeș și unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatului fotbalist, a relatat pentru GSP.ro modul în care Ilie Bărbulescu fusese îndepărtat din câteva funcții pe care le ocupa la Pitești.

„Păcat că vor începe toți pe-aici, pe la Pitești, să se gândească cum să ajutăm, ce să facem. Așa se întâmplă.

Ilie era consilier local din partea PMP, se dusese și el la un partid. A fost ajutat de un singur băiat, Cătălin Bulf, președintele de acolo. Doar el l-a ajutat. În rest, toți l-au dat afară de peste tot. A fost dat afară de la DJST (n.r. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret) și de la AJF”, a povestit Aurel Ancuța pentru GSP.ro.

Ilie Bărbulescu a murit sâmbătă dimineața, fostul mare jucător al Stelei și al lui FC Argeș fiind găsit fără suflare în propria locuință. Cel poreclit „Balamuc” va fi înmormântat marți la cimitirul Sfântu Gheorghe din Pitești.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.