Liga 1

POLI IAȘI - VIITORUL 1-2 // Mircea Rednic a răbufnit după primul meci la Iași: „Sunt unele interese. A fost o anumită manieră de arbitraj”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 februarie 2020

POLI IAȘI - VIITORUL 1-2 // Mircea Rednic a debutat cu înfrângere la Poli Iași. 

Moldovenii au pierdut pe teren propriu în fața Viitorului, scor 1-2, după ce reușiseră să deschidă scorul încă din startul partidei (Omoh '2 / Zoua '80, G. Iancu '85).

La finalul meciului, Rednic și-a expus ideile după înfrângerea suferită contra formației lui Hagi, acuzând, printre altele, arbitrajul „centralului” Marcel Bîrsan.

 „E greu când conduci cu 1-0 și pierzi. Am mai avut o șansă în repriza a doua. Dacă e să analizăm jocul, am jucat foarte bine din punct de vedere defensiv. 

Cei de la Viitorul n-au avut ocazii, au jucat doar cu mingi lungi pe Zoua.  A fost ofsaid la faza din care Viitorul a egalat, dar am primit goluri din greșeli foarte ușoare.

Sunt și unele interese. Nu e prima oară când se întâmplă așa ceva cu acest arbitru. Nu vreau să umbresc victoria Viitorului, dar impresia mea e că a fost o anumită manieră de arbitraj, mai ales în repriza a doua. Arbitrează corect, n-a zis nimeni că trebuie să ne ajuți pe noi!”, a declarat Rednic, la Look Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.