Campionate

TOTTENHAM // Vlad Chiricheș, pus la zid de presa britanică: „A fost cel mai prost transfer!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 February 2020

Presa britanică nu a uitat transferul ratat al lui Vlad Chiriches (30 de ani) de la FCSB la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro.

Publicația talkSPORT a analizat mutările făcute de Spurs în vara lui 2013, iar Chiricheș, în prezent jucătorul lui Sassuolo, a fost luat în vizor.

Transferul lui Chiricheș la Tottenham, criticat

Fără îndoială, e cel mai prost transfer din acel an. Cum a fost posibil ca FCSB să primească 9,5 milioane de euro de la Spurs? Acest lucru rămâne în continuare un mister pentru noi.

Chiricheș nu s-a adaptat deloc la viteza jocului din Anglia. Greșelile lui i-au costat în repetate rânduri pe cei de la Tottenham. Acum se află sub formă de împrumut la Sassuolo, iar cariera lui în fotbalul de top e aproape gata", au notat cei de la talkSPORT.

Chiricheș a bifat 43 de partide pentru Spurs, reușind două goluri și o pasă decisivă. În vara lui 2015, fundașul pleca din capitala Angliei și semna cu Napoli, formație care a plătit 7 milioane de euro în schimbul serviciilor sale. Acum, Vlad joacă la Sassuolo, sub formă de împrumut.

6 milioane de euroeste cota actuală de piață a lui Chiricheș, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.