Campionate

Presa din Belgia l-a taxat pe Gică Hagi: „De-asta n-a jucat Ianis la Genk”

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday, 04 February 2020

Presa din Belgia a reacţionat imediat la declaraţiile lui Gică Hagi despre Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) şi a explicat din nou de ce mijlocaşul luat de la Viitorul n-a reuşit să se impună la Genk.

Nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, dar anturajul lui crede că nu este din cauza lui Ianis. În mod evident, tatăl său e nemulțumit de cum a fost tratat la Genk", scrie agenţia Voetbal Primeur.

Presa din Belgia, răspuns pentru Gică Hagi

„Regele" spusese după transferul la Rangers: „Trebuie să vorbesc mai puțin, să fiu în linia a doua. Să mă uit la el și să mă bucur de fotbalul lui, de cariera pe care o va avea. Are creștere foarte mare şi multe performanțe. Ce s-a întâmplat nu a ținut de el. Când a jucat și a depins de el, a dovedit că a fost unul dintre cei mai buni. Mă bucur că a plecat la o echipă unde să joace, este un transfer bun". .

Ianis Hagi a fost împrumutat de Glasgow Rangers, vicecampioana Scoției, de la Genk. Formația lui Steven Gerrard are o clauză exclusivă de cumpărare în vară, stabilită la 5 milioane de euro.

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.