Stiri extrasport

GALERIE FOTO Pugilista April Hunter, poză-manifest în vacanța din Maldive: „E ilegal să fii gay aici? Priviți gândurile noastre”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 februarie 2020

April Hunter (43 de ani), o pugilistă originară din Newcastle, a publicat în social-media imagini din vacanța romantică petrecută alături de iubita sa în Maldive.  

O susținătoare declarată a relațiilor între persoane de același sex și implicit a drepturilor LGBT, April Hunter a vrut să transmită un mesaj puternic criticilor, postând o imagine în care își săruta partenera, dezvăluind, astfel, că are o relație sentimentală cu o femeie. 

Totul s-a petrecut într-un cadru în care relațiile gay sunt interzise. Homosexualitatea este considerată ilegală pe insulele Oceanului Indian, în conformitate cu legea islamică „Șaria”.  

„E ilegal să fii gay în Maldive și în alte țări musulmane. Oricum, acestea sunt gândurile noastre”, a scris April Hunter la descrierea fotografiei.  

  • April Hunter, în dreapta

Temându-se de posibile represalii, April Hunter a șters inițial fotografia din conturile sale de social-media, pentru ca ulterior, după ce a revenit pe pământ britanic, să posteze din nou ipostaza romantică alături de partenera sa. 

  • Sursă foto: Instagram April Hunter

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.