Campionate

Un nou scenariu pentru Ionuț Radu: titular la Udinese sau prima rezervă la Inter din vară?

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 04 februarie 2020

Ionuţ Radu (22 de ani, portar) ar putea ajunge în sezonul viitor în locul lui Juan Musso (23) la Udinese, goalkeeperul pe care Inter îl vede un backup pentru Samir Handanovic (35). Românul are şi varianta de a rămâne la Milano.

Un nou scenariu apare pentru Ionuţ Radu să apere titular în Serie A. Dacă nu se va impune în acest retur la Parma, portarul român are varianta de a deveni obiectul unui schimb cu Udinese.

Ionuț Radu are de ales: titular la Udinese sau prima rezervă la Inter?

Tuttosport a aflat că Inter îl vrea pe argentinianul Juan Musso, bun amic al lui Lautaro Martinez, pentru a fi rezerva lui Handanovic din sezonul viitor, în condiţiile în care Padelli, intrat în ultimele şase luni de acord, ar putea să nu prelungească. „Friulanii ar avea astfel nevoie de un număr 1, iar Radu ar putea fi sacrificat de nerazzurri", scrie ziarul citat.

Îi ia locul lui Padelli?

Cealaltă alternativă ar fi rămânerea lui Ionuţ la Milano, după împrumutul la Parma. Un sezon ca rezervă a lui Handanovic în locul lui Padelli, ce va retrograda al treilea în locul lui Berni sau va pleca, şi apoi şansa de a-i urma slovenului între buturi, „mai ales că Antonio Conte urmăreşte cu mare interes progresele românului".

„Ionuţ Radu a impresionat mai ales prin ultima experienţă la Genoa, iar şansele sale de a ajunge rezervă la Inter în sezonul viitor sunt în creştere. Mai întâi ca succesor al lui Padelli, apoi al lui Handanovici" 
Calciomercato, agenţie italiană 

97 de partidela rând a apărat Handanovici la Inter, neavând nici măcar o răceală. Slovenu şi-a rupt degetul mic al mâinii stângi şi riscă să rateze şi derbyul milanez

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.