Liga 1

FCSB // Ciprian Marica, sfaturi pentru Becali: „Gigi, nu poți câștiga campionatul fără jucători cu experiență”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 februarie 2020

Ciprian Marica, patronul Farului Constanța, explică de ce FCSB nu poate câștiga titlul cu strategia impusă de Gigi Becali, care dorește să aibă cât mai mulți tineri în primul „11”.

FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1, fără a avea vreo șansă clară de gol. După meci, Gigi Becali a criticat lipsa de experiență a elevilor lui Bogdan Argeș Vintilă. 

„Din păcate, vedem că tinereţea nu este întotdeauna atuul. Sunt jucători talentaţi, cu potenţial fantastic la FCSB, însă vedem că avem nevoie şi de jucători cu experienţă, care să îi dirijeze în teren, să ştie să managerieze situaţiile grele ale partidei. Mi-e greu să cred că FCSB, cu aceşti copii care e normal pe de o parte să aibă fluctuaţii de formă de la etapă la etapă, poate câştiga campionatul”, a declarat Ciprian Marica la TV Telekom Sprot. 

Marica îl laudă pe Pintilii

„Pintilii era un jucător cu experienţă, un jucător care ghida în teren, aşa cum spuneam. Şi FCSB are nevoie de astfel de jucători. Păcat că s-a retras. Decizia lui e foarte grea. O să îşi aducă aminte cu tristeţe” 
- Ciprian Marica

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.