Nationala

Anghel Iordănescu surprins de numirea lui Mirel Rădoi: „E un risc pentru fotbalul românesc!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 February 2020

Anghel Iordănescu (69 de ani), fost selecționer al României, crede că numirea lui Mirel Rădoi (38 de ani) pe banca primei reprezentative a fost una pripită. 

„Rădoi e un băiat deosebit, un băiat deștept, dar cred că desemnarea lui a venit prea devreme. Nu e un risc pentru el, e un risc pentru fotbalul românesc. Se poate compromite din nou o calificare. Mă bucură numirea lui, sunt aproape de el, dar cred că a fost puțin forțat. Dacă vreți să merg mai departe, cred că din acest punct de vedere responsabilitatea o are comisia tehnică,   
președintele Comisiei Tehnice”, a declarat Anghel Iordănescu la TV Digi Sport. 

Hagi, Petrescu și Lucescu, favoriții lui Iordănescu

Dan Petrescu, antrenorul român al anului 2019, a afirmat că nu ar fi refuzat o ofertă din partea Federației. Anghel Iordănescu îi ia partea și oferă 3 pe care le-ar fi contactat pentru postul de selecționer. 

„Să îi ai în fotbalul românesc pe Gică Hagi, pe Dan Petrescu, pe Răzvan Lucescu, și să nu-i chemi, să discuți cu ei, să îi întrebi, să le propui ceva... E greu de înțeles pentru mine”, a încheiat Iordănescu. 

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională” și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.