Nationala

ISLANDA - ROMÂNIA // Mirel Rădoi pregătește marea surpriză pentru baraj: „Gabi Iancu este pe listă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 February 2020

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă a României, a dezvăluit că Gabriel Iancu (25 de ani) se află pe lista lărgită pentru meciul Islanda. 

„E într-o formă foarte bună, cred că cea mai bună de când e el în Liga 1. Mă bucur, pentru că gândeşte altfel faţă de perioada când l-am avut eu la Steaua. Era mai tânăr atunci. Am avut o discuţie cu el în Turcia şi mi-a plăcut.  Mi-au plăcut gândirea şi mentalitatea lui despre fotbal. Îmi place și că în ultimii 20 de metri este un jucător cu execuţii bune”, a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Islanda - România, cu Iancu în lot

„Da, Gabi Iancu e pe lista noastră. Avem vreo 70 de jucători pe lista lungă a naţionalei. Îi urmărim, iar 30 dintre ei sunt cu şanse pentru meciul cu Islanda. Nu poţi şti ce se întâmplă. În decembrie, foarte mulţi jucători din afară nu jucau, iar acum s-au transferat toţi şi pot juca”, a concluzionat Dică. 

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională” și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.