Campionate

Erling Haaland, de NEOPRIT! Record impresionant stabilit de noul puști-minune al lui Dortmund!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 februarie 2020

Erling Haaland (19 ani), proaspătul transfer al Borussiei Dortmund, a devenit aseară primul jucător din istorie care marchează 8 goluri în primele sale 4 apariții pentru un club din Bundesliga. Dortmund a piedut, totuși, cu Werder Bremen, 2-3, în Cupă, și a fost eliminată. 

Erling Haaland a fost transferat la începutul lunii ianuarie pentru 20 de milioane de euro, de la Red Bull Salzburg. Tânărul atacant norvegian a devenit deja un om de bază în angrenajul echipei antrenate de Lucien Favre (62 de ani). 

În primul meci, în Bundesliga, Haalanda reușit un hat-trick cu Augsburg, deși a intrat din ipostaza de rezervă. Au urmat apoi partidele cu FC Köln și Union Berlin, marcând câte o dublă în fiecare dintre acestea.

Erling Haaland, un nou record pentru Dortmund

Aseară, în Cupa Germaniei, chiar dacă Dortmund a fost eliminată de Werder Bremen (2-3), Haaland a marcat al 8-lea său gol din acest sezon pentru nemți, reușind un nou record, după cel cu 5 goluri în primele două partide jucate. 

Cu un procentaj de 53% în participarea la goluri și reușind să schimbe fața jocului de cele mai multe ori din postura de rezervă, Haaland pare de neoprit pentru nemți. 

de George Moțoiu

Cele 7 goluri ale lui Haaland în Bundesliga

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.