Liga 1

EXCLUSIV. FCSB îl vrea pe Ante Vukusic! Gigi Becali trebuie să plătească o sumă importantă

Articol de Remus Răureanu  —  joi, 06 februarie 2020

FCSB caută atacant central, iar favoritul staff-ului roș-albastru este Ante Vukusic (28 de ani). Gigi Becali trebuie să achite aproximativ 1 milion de euro pentru internaționalul croat.

FCSB are un singur atacant veritabil în lot, pe Harlem Gnohere (31 de ani), dar acesta are o situație complicată. E în ultimele 6 luni de contract, nu s-a antrenat toată iarna la meciul cu CFR Cluj a avut o apariție șocantă, având multe kilograme în plus.

FCSB a pus ochii pe Vukusic

Astfel, echipa roș-albastră a început să caute alt atacant și a pus ochii pe croatul Ante Vukusic, de 1.77 metri, legitimat în Slovenia, la NK Olimpija Ljubljana. Staff-ul este încântat de calitățile acestuia și rămâne ca Gigi Becali să fie de acord să plătească pentru el. 

16 goluriîn 20 de meciuri a marcat Ante Vukusiv la NK Olimpija Ljubljana, în acest sezon

Gigi Becali trebuie să achite aproape 1 milion pentru Ante Vukusic

Vukusic este internațional croat și este cotat de transfermarkt la 600.000 de euro. Pentru a-l lăsa să plece, slovenii cer aproximativ 1 milion de euro. A mai jucat la Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz și NK Krsko.

Match Preview. Voluntari - FCSB: „Trebuie să câștigăm. Am făcut o analiză după meciul cu CFR Cluj, ne-am asumat înfrângerea"

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.