Liga 1

VOLUNTARI - FCSB 1-2 // Bogdan Argeș Vintilă: „Domnul Becali s-a schimbat mult”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 februarie 2020

FCSB a câștigat restanța cu FC Voluntari, scor 2-1, și a urcat pe locul secund în Liga 1. Bogdan Argeș Vintilă nu a fost foarte vorbăreț după meci și a replicat scurt la întrebările adresate de reporteri.

„Trebuia să mai marcăm. Am niște nemulțumiri în ceea ce privește jocul, dar important este rezultatul. Nu pot fi supărat pe jucătorii mei, doar nemulțumit uneori de randamentul lor. Uneori joacă bine, alteori nu. Pe Olaru l-am schimbat pentru că era la capătul puterilor. Trebuia să aduc ceva proaspăt acolo”, a comentat Vintilă despre jocul cu Voluntari.

Vintilă: „Domnul Becali s-a schimbat în bine”

Gigi Becali a declarat astăzi că Bogdan Argeș Vintilă are contract pe viață la FCSB. Antrenorul e pregătit pentru această provocare. 

„Eu sunt aici să îmi fac meseria, cât o da bunul Dumnezeu. Sigur că se poate lucra cu domnul Becali. I s-a creat o anumită aură, dar e total diferit față de cum îl percepeam înainte să îl cunosc direct. Acum îmi dau seama că se poate lucra foarte ușor cu dânsul. Nu mi se pare că e neschimbat, s-a schimbat mult în bine”, a spus Vintilă la TV Telekom Sport.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.