Liga 1

VOLUNTARI - FCSB 1-2 // Ilie Dumitrescu, presing la Florinel Coman: „Nu va face pasul în fotbalul mare așa”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 februarie 2020

VOLUNTARI - FCSB 1-2 // Ilie Dumitrescu (51 de ani), fostul mare jucător al Stelei, a analizat prestația lui Florinel Coman din partida FC Voluntari - FCSB, încheiată 1-2. 

Acesta e de părere că Florinel Coman, folosit mereu în linia de trei din ofensiva roș-albaștrilor, nu poate îndeplini rolul unui atacant veritabil. 

„Eu vreau să se clarifice odată poziţia lui Florinel Coman pentru că Mirel Rădoi la echipa naţională sau vreun club din străinătate nu-l vor folosi atacant. Ar trebuie şi el să se decidă, este extremă, mijlocaş de bandă sau atacant?

Nu poţi fi mijlocaş de bandă dacă tot anul joci atacant. Ai libertate de acţiune, tu îţi alegi poziţia pe faza ofensivă, dar nu mai faci faza defensivă. Dacă el va accepta poziţia asta, va fi foarte greu să o facă la un nivel internaţional, fie pentru naţionala mare sau cea de tineret. Eu nu-l văd atacant pe Coman! 

Florinel Coman este un jucător care face diferenţa, ia acţiuni individuale, scoate adversari din joc, apare la finalizare. Este un jucător cu sclipire şi personalitate. Dar nu va face pasul în fotbalul mare ca număr 9 sau ca atacant”, a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

7a fost nota primită de Florinel Coman în GSP după evoluția din partida de aseară. El a înscris golul secund al roș-albaștrilor

VIDEO // Mihai Teja după înfrângerea cu FCSB: ”Băieții au avut atitudine, puteam scoate un rezultat mai bun”

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.