Liga 1

Dumitru Dragomir se implică din nou în disputa FCSB - CSA Steaua: „Talpan e ca râia. Asta e Steaua, să fie foarte clar”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 februarie 2020

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, comentează la fiecare apariție televizată conflictul dintre FCSB-ul lui Gigi Becali și CSA Steaua.

Dragomir n-a ratat nici azi ocazia de a-și exprima opinia cu privire la bătăliile juridice interminabile dintre Florin Talpan, juristul CSA Steaua, și Gigi Becali, finanțatorul FCSB. 

„Pentru mine, asta este Steaua. Știu cum Păunescu a luat corect echipa, la fel cum a luat-o și Becali. Asta este Steaua, să fie foarte clar. Am tot spus-o la televizor”, a spus Dragomir, la Pro X.

Dumitru Dragomir: „Talpan e ca râia, îmi place de el”

Ulterior, Dragomir i-a făcut o scurtă caracterizare lui Florin Talpan, omul care a câștigat în instanță numele și marca Steaua „Talpan e ca râia, îmi place de el. Așa trebuie să fie un jurist. L-aș lua avocat dacă așa avea nevoie”, a mai spus Dragomir, care și-a exprimat și marea sa dorință pentru viitorul apropiat: „Vreau să văd un meci Steaua - FCSB!”

VIDEO // Presiunile politice din perioada lui Dumitru Dragomir: „Dacă Steaua nu câștigă cu Dinamo, zbori din partid și din țară!”

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.