Liga 1

FC VOLUNTARI - DINAMO // Dusan Uhrin n-a renunțat la play-off » Cum a încercat să-și mobilizeze jucătorii în conferința de azi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 februarie 2020

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul „câinilor, a vorbit într-o conferință de presă despre partida FC Voluntari - Dinamo, care va avea loc duminică, de la ora 17:00.

Deși situația roș-albilor din clasament e una extrem de complicată, antrenorul ceh al lui Dinamo a încercat să-și țină jucătorii în priză printr-un discurs mobilizator.

„Trebuie să luptăm pentru victorie pentru că, indiferent că avem şanse mici de a accede în play off, trebuie să profităm de ele, să ne concentrăm mai mult decât am făcut-o până acum. 

O parte dintre jucătorii mei şi-au pierdut concentrarea, iar acum trebuie să fim focusaţi mult mai mult. Ultimele rezultate nu sunt prea bune pentru noi, dar încă mai e o şansă mică şi trebuie să ne luptăm pentru ea. Vrem să câştigăm toate meciurile şi pentru asta ne antrenăm”, a spus Uhrin, în cadrul conferinței de presă de azi. 

3 meciurimai are de disputat echipa lui Uhrin din sezonul regulat: cu Voluntari (d), FCSB (a) și Gaz Metan (d)

5 punctee distanța dintre Dinamo și locul 6, ultimul de play-off, ocupat acum de FC Botoșani

  • FC Voluntari - Dinamo se joacă duminică, de la ora 17:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

Match Preview Voluntari - Dinamo

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.