Liga 1

CRAIOVA // Nicușor Bancu le răspunde ultrașilor care l-au acuzat că s-a dat lovit cu FCSB: „Cei de la club știu foarte bine ce a fost”

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 07 februarie 2020

Nicușor Bancu (27 de ani), fotbalistul Craiovei, e supărat pe fanii care s-au îndoit că la 0-2 cu FCSB, în decembrie, a suferit o ruptură musculară. 

Nicușor Bancu a încheiat anul trecut cu o triplă dezamăgire. Una mai mare ca alta. Pe 22 decembrie, Craiova a pierdut pe Național Arena, în fața FCSB-ului, cu 0-2, iar el nu și-a putut ajuta echipa decât 18 minute, fiind înlocuit după ce a suferit o ruptură musculară. 

Mai rău, tocmai lui, căpitanului, i s-a reproșat atunci că, de fapt, nu s-ar fi accidentat, ci s-ar fi dat lovit pentru a nu fi părtaș la eșecul care se profila, în condițiile în care oltenii erau dominați copios! 

Nicușor Bancu: „Te doare când unii n-au încredere în tine”

Confruntat cu acuzațiile pe care i le-au adus unii fani, mai cârcotași, Bancu a admis că „te doare când unii n-au încredere și spun că te-ai dat lovit la un meci cu Steaua. Fiecare poate să spună ce vrea, eu îmi văd de treaba mea, de jocul meu aici. Cei de la club știu foarte bine ce a fost, eu la fel, cu siguranță nu m-am dat lovit”. 

Căpitanul „leilor” crede că totul i s-a tras „de la oboseala acumulată. Trebuie să fiu mai atent. Mă bucur, în schimb, că am revenit mai repede decât mă așteptam”. 

4 minute, în final, a jucat Bancu în primul meci oficial al anului, cu Gaz Metan (3-1). Duminică, împotriva Viitorului, e de așteptat să fie titular

Nicușor Bancu: „N-am ce să-i transmit lui De Nooijer”

La meciul tur cu Viitorul, 3-1, Bancu a fost acuzat de comportament rasist de către fundașul constănțenilor, Bradley de Nooijer. 

Iar ulterior, CNCD l-a amendat cu 10.000 de lei, aceeași sumă fiind reținută și celor de la CS Universitatea Craiova „pentru pasivitatea arătată în acest caz”. Bancu a afirmat că „lui De Nooijer n-am ce să-i transmit. Ce-a fost a fost. Nu m-am supărat eu pe cel care mi-a rupt piciorul...”.

"Viitorul e un adversar redutabil. Dar și vremea ne poate pune probleme. La Ovidiu am mai jucat pe vânt, atunci ne-au dat și gol aproape din corner" "De doi ani, de când sunt eu la națională, se tot vorbește de naturalizarea unor jucători. Oricât de bine aș juca, tot se vorbește, m-am obișnuit" - Nicușor Bancu, căpitan CSU Craiova

VIDEO // Amintire emoționantă a lui Cristi Minculescu: „Am jucat fotbal cu Ilie Balaci în curtea școlii. Era deranjant de modest față de cât de valoros era”

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.