Liga 1

POLI IAȘI // VIDEO Mircea Rednic, „săgeți” către Florinel Coman și Olimpiu Moruțan: „Se îmbracă în Gucci, «luci», «muci»... Nu ai loc de ei”

Mircea Rednic, antrenor Poli Iași

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 februarie 2020

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, a avut un discurs dur la adresa tinerilor fotbaliști din Liga 1. 

Florinel Coman (21 de ani, extremă stânga) și Olimpiu Moruțan (20 de ani, mijlocaș ofensiv), fotbaliștii lui FCSB, au fost luați în vizor de către „Puriu”.

„Coman are calitate, însă faceţi o mare greşeală. El joacă un meci, dă gol şi după aia îl vedeţi la Barcelona şi băgaţi prin ziare. Jucătorii tineri nu ştiu să gestioneze momentul şi se pierd.

În loc să cumpere un apartament, își cumpără mașini, se îmbracă în Gucci, «luci», «muci», nu ai loc de ei prin toate magazinele de firme", a declarat Rednic în cadrul unei conferinţe de presă.

Discuția despre fotbaliștii steliști e la minutul 18:00

Mircea Rednic critică fotbaliștii tineri

De asemenea, Rednic a vorbit și despre mașina pe care o are Moruțan, un BMW Seria 8 în valoare de 100.000 de euro:Aspirator de femei. Eu de-aia mi-am luat Bentley la vârsta mea", a încheiat glumind Mircea Rednic.

vezi și:

Foto: Captură YouTube Poli Iași

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.