Liga 1

ASTRA - CHINDIA 1-2 // Concluziile lui Bogdan Andone: „Asta ne-a dezechilibrat”

Bogdan Andone, antrenor Astra Giurgiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 februarie 2020

Bogdan Andone (45 de ani), tehnicianul Astrei Giurgiu, a vorbit după meciul modest făcut de formația sa împotriva Chindiei Târgoviște (1-2).

„La 0-0 am făcut schimbări ofensive, riscând puțin. Știam că acest lucru ne va dezechilibra ca echipă. Din păcate, nu am reușit să punem presiune în atac, iar pe fază defensivă am cedat. Acum e obligatoriu să câștigăm meciul de la Sibiu.

Suntem pe loc de play-off în momentul de față. Dacă ne impuneam în această seară, eram 95% în play-off. Trebuie să rămânem motivați și concentrați. Ne-ar fi ajutat o execuție de-ale lui Budescu, normal. Ar fi fost nevoie de un jucător care să facă diferența la astfel de meciuri. Vom vedea și starea fizică a lui Ioniță. Din punctul meu de vedere, am controlat meciul în cea mai mare parte”, a afirmat Andone, la Look Plus.

„În proporție de 90% am controlat acest meci. Puteam să fim mult mai oportuniști, să tragem la poartă și să înscriem. Dacă luam cele 3 puncte în această seară, eram în proporție de 99% în play-off. Sperăm să punem stop acestei serii negre și să batem în partida următoare pentru a nu avea emoții la final. Este un campionat strâns, diferența de puncte nu e foarte mare”
Gabi Enache, fotbalist Astra Giurgiu

vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.